Waar wij voor staan

Onze focus ligt op het ontwikkelen van solide erelaties met onze cliënten.

Zorgdiensten

Zorgservices levert diverse soorten kwalitatieve thuiszorg. Dit omvat persoonlijke verzorging, dagbesteding, verpleging, particuliere zorg, en andere thuiszorgopties, aangepast aan uw unieke behoeften.

Zorgservices biedt een breed scala aan thuiszorgdiensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze zorg omvat thuisverzorging en verpleging, gespecialiseerde ondersteuning bij dementie, palliatieve zorg, en deskundige diabeteszorg. 

Elk van deze diensten wordt met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd, afgestemd op de unieke situatie van elke cliënt.

Welke zorgdiensten bieden wij aan?

Bij Zorgservices begrijpen we hoe belangrijk het is om in uw eigen omgeving te blijven wonen. Daarom bieden we Nachtzorg voor degenen die ’s nachts hulp nodig hebben, en 24-Uurszorg om continu ondersteuning te bieden, zelfs bij beperkingen of aandoeningen. Onze Thuiszorg voor Dementie ondersteunt u bij het behouden van de regie over uw leven, terwijl onze Verzorging en Verpleging thuis de nodige medische en dagelijkse zorg bieden. Ook voor uitstapjes en vakanties, of extra begeleiding naast mantelzorg, staan we voor u klaar. Ontdek de vrijheid van zorg op maat, gewoon bij u thuis.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp zorgt voor een schoon en opgeruimd huis, en nemen de huishoudelijke taken op ons, waardoor u meer tijd heeft voor uzelf en uw geliefden.

Huishoudelijke hulp >

Ambulante begeleiding

Begeleiding en ondersteuning bij dagelijkse uitdagingen, stimuleert zelfredzaamheid en biedt een helpende hand voor een onafhankelijk en stabiel leven thuis.

Ambulante begeleiding >

Verpleging aan huis

Verpleging biedt professionele zorg aan huis; van wondverzorging tot medicijnbeheer, gericht op uw gezondheid en welbevinden in uw vertrouwde omgeving.
Verpleging >

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging ondersteunt bij dagelijkse routines zoals wassen, aankleden en eten, om comfort en waardigheid in het eigen thuis te waarborgen.
Persoonlijke verzorging >

Begeleiding dementie

We bieden liefdevolle begeleiding en praktische ondersteuning voor mensen met dementie, verrijkend hun leven met momenten van vreugde en begrip.
Begeleiding dementie >

Wijkverpleging & wijkverzorging

Wijkverpleging brengt professionele zorg en een vertrouwd gezicht naar uw voordeur, ondersteunend in gezondheid en welzijn, direct in uw eigen wijk.
Wijkverpleging ​​ >

Palliatieve Zorg​ (terminale zorg)

Gespecialiseerde palliatieve zorg met empathie, gericht op comfort, waardigheid en ondersteuning voor zowel patiënten als hun naasten, in deze belangrijke fase.

Palliatieve Zorg​ >

​Mantelzorg ondersteuning

Mantelzorg ondersteuning biedt een helpende hand en een luisterend oor, om mantelzorgers te ontlasten en te versterken in hun onmisbare rol.
​Mantelzorg ondersteuning >

Diabeteszorg

Persoonlijke begeleiding en deskundig advies helpen u uw gezondheid te beheren, zodat u vol vertrouwen kunt leven met diabetes.
Diabeteszorg >

Begeleiding Thuis

Een voor warme, persoonlijke ondersteuning, helpend bij dagelijkse routines om uw zelfstandigheid en welzijn thuis te versterken.

Begeleiding Thuis >

Particuliere Zorg​

Afgestemd op uw persoonlijke wensen, leveren we zorg die u thuis de vrijheid en kwaliteit van leven geeft die u verdient.
Particuliere Zorg​>

Oproepbare zorg

Altijd klaar om te reageren wanneer u ons nodig heeft, bieden we zorg op afroep, voor directe ondersteuning en gemoedsrust thuis.
Oproepbare zorg >

Casemanagement dementie

Met begrip en expertise leiden we families door het dementieproces, zorgen voor coördinatie van zorg en ondersteuning, afgestemd op uw unieke situatie.
Casemanagement dementie >

Overbruggingszorg

Biedt tijdelijke, naadloze zorg tijdens de overgangsperiode naar permanente zorgoplossingen, verzekert u de continuïteit en comfort in uitdagende tijden.

Overbruggingszorg >

Volledig Pakket ​

We zorgen ervoor dat u alles wat u nodig heeft thuis ontvangt, van persoonlijke verzorging tot huishoudelijke hulp, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Volledig Pakket Thuis >

Benieuwd naar welke Pesoonlijke zorg wij u kunnen bieden?

Wilt u weten hoe Zorgservices uw zorgbehoeften kan vervullen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek op maat gemaakte zorgoplossingen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke situatie. We staan klaar om u te helpen!

Aanvraagformulier

Als uw betrouwbare en solide partner in zorg, zet Zorgservices zich volledig in om aan al uw zorgbehoeften te voldoen met compassie, professionaliteit en maatwerk.

Als uw betrouwbare en solide partner in zorg, zet Zorgservices zich volledig in om aan al uw zorgbehoeften te voldoen met compassie, professionaliteit en maatwerk. Wij leveren snel en adequate op maat afgestemde zorg. Bespreek de mogelijkheden met onze collega, zodat we u of uw dierbare kunnen verwelkomen. Bel ons op 06 – 512 866 01
4.5/5

Google Reviews

4.7