Werken en studeren tegelijkertijd

Werken en leren in de zorg

Studeren

Je wilt graag werken in de zorgsector, maar je hebt daar niet de juiste diploma’s voor. Niet getreurd, want wij bieden een werk-leer traject aan! Wij betalen jouw studie en je zal dan minimaal één dag per week naar school gaan. Daar maak je kennis met alle theoretische informatie die je nodig hebt om in de zorg te werken en uiteindelijk je zorgdiploma te behalen.

Werken

Naast je studie zal je bij een opdrachtgever van ZorgServices aan de slag gaan. Wij bieden je net de extra begeleiding aan door middel van trainingen en begeleiding. Je studie wordt door ons betaald en daarbovenop krijg jij ook uitbetaald voor de gewerkte uren. Zo kan jij alles wat je leert tijdens je studie direct toepassen in de praktijk.

Begeleiding

Vanuit Zorgservices bieden wij jou de juiste begeleiding om als een echte zorgprofessional aan de slag te gaan. Ook al je nog net bent begonnen met je studie!

Trainingen

Wij vinden het belangrijk dat je ontwikkelt. We geven je trainingen die aansluiten op jouw studie, waardoor je jezelf tot een beter niveau ontwikkelt

Erkend MBO diploma in de pocket

Heb jij je studie met succes afgerond, dan stroom je direct door bij ons tot een echte zorgprofessional. Je kan zelf kiezen welke opdracht je wilt!

NIEUW IN DE ZORG? GEEN PROBLEEM

Werken en studeren bij Zorgservices

Wil je werken en een zorgopleiding bij Zorgservices?

Zet de eerste stap en vul het formulier in

Liever direct contact met ons?

Wil je een van onze collega’s spreken of een bericht sturen via Whatsapp? Gebruik dan een via de onderstaande contactopties.

Voordelen bij Zorgservices