Bekijk de meest gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Solliciteren bij Zorgservices

Je kan makkelijk solliciteren door te reageren op een van de zorgvacatures die op onze website staan. Je kan hier je gegevens invullen en jouw CV uploaden. Zie je geen leuke of passende vacature op de website? Dan kun via een open sollicitatie bij ons solliciteren, zodra wij een passende vacature hebben, zal één van onze reqruiters contact met je opnemen om een afspraak met te maken voor een kennismakingsgesprek. Hier kunnen we dan jouw wensen en mogelijkheden bespreken.

Je kan het beste solliciteren op 1 vacature en bij het invullen van je gegevens aangeven dat je zoekt naar soortgelijke vacature met bepaalde wensen en voorkeuren. Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen we al jouw interesses en wensen bespreken en adviseren welke kansen er liggen en wat het beste bij jou past.
Je kan online een open sollicitatie invullen en versturen, we namelijk veel aanvragen van zorginstellingen. Vaak zit er een vacature bij die dan alsnog matcht met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Indien dit niet het geval is kunnen wij matchen bij bestaande zorginstellingen of er op korte termijn vacatures zijn die met jouw wensen matchen.
Ja je kan altijd soliciteren via de online open sollicitatie. Wij bieden namelijk ook banen aan waarbij niet altijd een zorgopleiding noodzakelijk is. Daarnaast bieden wij ook een werk en opleidingstraject aan, hierbij kan je direct werken en studeren zodat je een erkend dipoloma kan behalen.
Ja wij bieden zorgvacatures ook aan voor ZZP-ers. Je kan aan de vacature zien om welk type dienstverband het gaat, als daar ZZP-er bij staat dan is dit ook mogelijk. Natuurlijk hebben ontvangen wij ook veel vacatures van zorginstellingen en kunnen wij altijd jouw wensen matchen of er een opdracht op korte termijn beschikbaar is.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn gebonden aan de ABU CAO, maar voor gedetacheerden volgen wij de cao conform de discipline waarin je werkt. Bij ons krijg je dus 8,3% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Daarnaast kun je gebruik maken van een fitnessabonnement en fietsplan.
Als je in dienst treedt bij Zorgservices, dan werk je op basis van detachering of als uitzendkracht met flexibele/losse diensten. De hoogte van jouw salaris, is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren werkervaring in de zorg. We stemmen het salaris graag met je af in een kennismakingsgesprek. Als zzp’er bepaal je samen met ons het uurtarief.
Meestal krijg je reiskostenvergoeding, je kan ook meedoen met ons fietsplan. Dan krijg je tegen een zeer voordelig tarief een fiets. Zo ben je met jouw gezondheid bezig en houden we het milieu een stuk schoner.