Met een vast salaris werken in verschillende zorginstellingen

Detacheren in de Zorg

Meer afwisseling?

Werk jij momenteel in de zorg en heb je het gevoel dat je niet vooruitkomt? Loop je vast of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer afwisseling en mogelijkheden? Wellicht is detacheren dan iets voor jou! Detacheren in de zorg houdt in dat jij via ons bij één of meerdere opdrachtgevers terecht komt. Op deze manier kun je ervaring opdoen op verschillende locaties en doelgroepen. Je kunt ervoor kiezen om flexibel ingezet te worden om zo meer werk te leveren, maar ook kun je aangeven welke dagen je zou willen en kunnen werken. Bij een match stellen wij je voor aan de opdrachtgever(s).

Meer uitdaging!

Bij detachering is er sprake van een contract tussen jou – de werknemer – en ons – de werkgever -. Wij betalen je dus uit, zorgen ervoor dat je werk hebt én bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden aan. De duur van een opdracht is afhankelijk van de zorg die geleverd moet worden, maar bij ons kun je een contract krijgen voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dat betekent dus dat als de opdracht stopt, je direct kunt starten bij een andere opdrachtgever. Je verveelt je in ieder geval nooit zo! Detacheren bij ZorgServices biedt je een enorm grote uitdaging aan op de werkvloer. Daarnaast bieden wij ook scholing aan om kennis te verbreden.

Begeleiding

Wij bieden begeleiding aan vanuit ZorgServices. Er staat altijd iemand klaar om je de weg te wijzen wanneer je het even niet meer weet. Ook zijn wij bereid om met jou te sparren over jouw mogelijkheden in de zorg!

Ontwikkeling

ZorgServices biedt ook trainingen aan op verschillende vakgebieden. Wij vinden het belangrijk dat jullie blijven ontwikkelen en evalueren. Topwerknemers zorgen namelijk voor een geweldige groei bij de cliënten!

Zekerheid

Stopt de zorgopdracht vandaag? Dan heb je morgen direct een nieuwe opdracht. Jij tekent een contract met ons, dat betekent dat wij de plicht hebben om jou te voorzien van werk én het liefs een opdracht die jij al op het oog had.

Detacheren in de zorg bij zorgservices

Voordelen van Detacheren

Werken als detacheerder bij Zorgservices?

Zet de eerste stap en vul het formulier in

Liever direct contact met ons?

Wil je een van onze collega’s spreken of een bericht sturen via Whatsapp? Gebruik dan een via de onderstaande contactopties.

Voordelen bij Zorgservices