ZELFSTANDIG AAN DE SLAG BIJ ONZE OPDRACHTGEVERS

ZZP’er in de zorg

Eigen baas!

Jij bent zelfstandig ondernemer, of te wel zelfstandig zonder personeel. Je staat ingeschreven bij de KVK (of bent bereid dit te doen) en je hebt een diploma op zak. Je hebt graag de touwtjes in handen en bent ondernemend ingesteld. Jij bent in principe je eigen baas, alleen helpt Zorgservices je graag hierbij! We laten je kennismaken met verschillende opdrachtgevers en betalen jou ook uit.

Voordelen

De werktijden bepaal je zelf, het uurtarief in principe ook. Alles hangt af van wat jij wilt. Je kan ervoor kiezen om bij één opdrachtgever aan de slag te gaan en een stabiel rooster te creëren, of je wenst liever een flexibel rooster met meerdere opdrachtgevers. Jij kiest het tempo, zolang de kwaliteit op de werkvloer goed blijft!

Service

Wij bieden de juiste service aan vanuit ZorgServices. We willen het beste uit jou halen en zorgen ervoor dat we dagelijks voor je klaar kunnen staan.

trainingen

Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Ook als ZZP’er kun jij trainingen bij ons volgen. Je stopt bij ons niet met leren!

Flexibel

Je houdt ervan om flexibel met je tijd om te gaan. Je hebt zelf de regie in handen en bepaalt zelf de werktijden en locaties!

FLEXIBEL ZZP WERK OP VERSCHILLENDE LOCATIES

Ben jij een zelfstandig zorgtalent?

Werken als ZZP'er in de zorg bij Zorgservices?

Zet de eerste stap en vul het formulier in

Liever direct contact met ons?

Wil je een van onze collega’s spreken of een bericht sturen via Whatsapp? Gebruik dan een via de onderstaande contactopties.

Voordelen bij Zorgservices