WERK WAAR EN WANNEER JE MAAR WILT

Uitzendkracht in de zorg

Grijp je kans!

Wil jij flexibel werken in de zorg, maar wel met een contract en dus in loondienst? Wacht niet langer en kom snel werken als uitzendkracht bij ZorgServices. Je kiest zelf hoeveel uur je per week wilt werken, op welke locatie je wilt staan en in welk vakgebied je aan de slag wilt gaan – zolang er diensten worden aangeboden uiteraard. Wij zorgen ervoor dat de documentatie ready is en wij stellen je voor aan onze opdrachtgevers. Het enige wat we nog van jou verwachten, is dat je met een bak vol motivatie en enthousiasme naar je werk gaat!

Werken wanneer jij wilt

Onze openstaande diensten worden aangeboden via de app. Zo kun jij makkelijk en snel reageren op de opdrachten die wij beschikbaar stellen. De opdrachten bevinden zich in talloze steden, verschillende vakgebieden en ruime selectie aan doelgroepen. Je kan er voor kiezen om morgen in de ouderenzorg te staan en de dag erop werk je met gehandicapten. Je kunt goed schakelen tussen de doelgroepen en locaties. De werktijden zijn ook enorm divers. Zo kun je dag-, avond- en nachtdiensten oppakken. Geen dag is voor jou hetzelfde en dat vind jij helemaal prima!

Service

Wij bieden de juiste service aan vanuit Zorgservices. We willen het beste uit jou halen en zorgen ervoor dat we dagelijks voor je klaar kunnen staan.

Trainingen

Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Ook als uitzendkracht kun jij trainingen bij ons volgen. Je stopt bij ons niet met leren!

Flexibel

Je houdt ervan om flexibel met je tijd om te gaan. Je hebt zelf de regie in handen en bepaalt zelf de werktijden en locaties!

Alle voordelen op een rij

Voordelen uitzendkracht

WIJ LEGGEN HET UIT IN EEN STAPPENPLAN

Werken als uitzendkracht

Werken als uitzendkracht bij Zorgservices?

Zet de eerste stap en vul het formulier in

Liever direct contact met ons?

Wil je een van onze collega’s spreken of een bericht sturen via Whatsapp? Gebruik dan een via de onderstaande contactopties.

Voordelen bij Zorgservices