Verpleegkundige specialist ouderenzorg

Jouw kwaliteiten als Verpleegkundige

Als Verpleegkundige ben je graag in contact met mensen. Je draagt de zorg voor het welzijn van de cliënten. De zorg vindt plaats in een bejaardenhuis of verzorgingshuis. Jij zorgt ervoor dat de cliënten verzorgd, verpleegd en begeleid worden. Het is belangrijk dat je veel weet over je vak en dat je met voldoende zorg en aandacht met de cliënten omgaat. Elk persoon is weer anders en jij weet precies hoe jij daarmee om moet gaan. Je voert opname- en ontslaggesprekken, je stelt een verpleegplan op en je verleent verpleegkundige zorg. Belangrijk is dat je goed overweg kunt met de doelgroep en sociaal vaardig bent. 

Jouw vaardigheden als Verpleegkundige

Je hebt de diploma Verpleegkundige op MBO-4 of hoger behaald met kennis van ouderenzorg en je hebt een BIG registratie. Je bent flexibel, je hebt ervaring in je vak en je weet vakkundig te werk te gaan. Je observeert onder meer na een ingreep de lichamelijke en geestelijke toestand van de patiënt, herkent en signaleert (wijzigingen in) ziektebeelden en waarschuwt bij eventuele bijzonderheden. Je begeleidt de cliënt gedurende het verblijf op de afdeling en lost dit af met je collega’s onderling. Je gaat dus voornamelijk zelfstandig te werk, maar weet ook goed te functioneren in teamverband.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij ZorgServices aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

ZorgServices ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Vacature categorie: Zorg
Type vacature: Full Time
Vacature locatie: Amsterdam
Aantal uren: 24 32 40
Opleidingsniveau: HBO MBO

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx