Vacature Verzorgende IG – Hilversum. Goede verdiensten!

Jouw kwaliteiten als Verzorgende IG

Als Verzorgende ben je graag in contact met mensen. Je draagt de zorg voor het welzijn van de cliënten. Je komt te werken met cliënten met somatische en (beperkte) psychogeriatrische problematiek. De zorg kan plaatsvinden in een verzorgingstehuis of een verpleeghuis. Jij zorgt ervoor dat de cliënten verzorgd, verpleegd en begeleid worden. Het is belangrijk dat je veel weet over je vak en dat je met voldoende zorg en aandacht met de cliënten omgaat. Elk persoon is weer anders en jij weet precies hoe jij daarmee om moet gaan. Bij de één dien je insuline toe en bij de ander maak je de wond schoon. Ook verstrek je medicijnen aan de cliënten op de juiste momenten. Bij sommige cliënten zal je ook ADL-taken moeten verrichten en daar word jij niet vies van. Je wast de cliënten, kleed ze aan, helpt hen bij de toiletgang en bij andere dagelijkse activiteiten waar zij ondersteuning bij nodig hebben. Je start je dag met een glimmende lach en deze wordt naarmate de dag vordert alleen maar breder!


Jouw vaardigheden als Verzorgende IG

Je hebt een flexibele instelling en een enorme dosis aanpassingsvermogen. Je bent communicatief sterk en weet je te verplaatsen in verschillende situaties. Je hebt een sterk karakter, je bent zeker van je zaak en enorm sociaal. Je functioneert goed in teamverband, maar je kunt zelfstandig ook goed aan de slag. Daarnaast heb jij een zorggerelateerde diploma met minimaal MBO-3 Verzorgende IG.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij Zorgservices aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Zorgservices ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.


Vacature categorie: Verzorgende IG
Type vacature: Full Time Part Time
Vacature locatie: Hilversum
Aantal uren: 16 24 32
Opleidingsniveau: MBO3 MBO4
Functie: Verzorgende IG

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx