Praktijkverpleegkundige

Jouw kwaliteiten als Praktijkverpleegkundige

Als Praktijkverpleegkundige ben je graag in contact met mensen en kun je leiding nemen en een team van verzorgers aansturen. Je draagt de zorg voor het welzijn van de cliënten. Jij zorgt ervoor dat de cliënten verzorgd, verpleegd en begeleid worden. Het is belangrijk dat je veel weet over je vak en dat je met voldoende zorg en aandacht met de cliënten omgaat. Je zal werken met een multidisciplinair team en het je zal extra zorg moeten inzetten waar nodig is. Elk persoon is weer anders en jij weet precies hoe jij daarmee om moet gaan. Je voert opname- en ontslaggesprekken met de cliënt, je stelt een verpleegplan op en je verleent verpleegkundige zorg. Belangrijk is dat je houdt van afwisseling en sociaal vaardig bent. 

Jouw vaardigheden als Praktijkverpleegkundige

Je hebt de diploma Verpleegkundige op HBO of hoger behaald met een éénjarig opleiding tot Praktijkverpleegkundige en je hebt een BIG registratie. Je bent flexibel, je hebt ervaring in je vak en je weet vakkundig te werk te gaan. Je observeert, onder meer na een ingreep, de lichamelijke en geestelijke toestand van de patiënt, herkent en signaleert (wijzigingen in) ziektebeelden en waarschuwt bij eventuele bijzonderheden. Je begeleidt de cliënt en zijn/haar begeleider/ouders/verwanten hou je op de hoogte. Je gaat veel samenwerken met andere partijen en maakt deel uit van een multidisciplinair team. .

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij ZorgServices aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

ZorgServices ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Vacature categorie: Zorg
Type vacature: Full Time
Vacature locatie: Amsterdam
Aantal uren: 24 32 40
Opleidingsniveau: HBO

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx