Helpende+ MBO2

Jouw kwaliteiten als Helpende+ (niveau 2)

Als Helpende+ zorg jij voor een cliënt wanneer deze niet (meer) voor zichzelf kan zorgen. Dit doe je in een verzorgingstehuis, verpleegtehuis of in de thuishulp. Jij zorgt ervoor dat een cliënt zo goed mogelijk kan functioneren. Om dat te ondersteunen help je bij de huishoudelijke taken die de cliënt zelf niet meer kan uitvoeren. Een keertje afwassen of de strijkbout oppakken vind je dus geen enkel probleem. Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt er iedere dag weer uitziet om door een ringetje te halen. Wassen en aankleden hoort daar ook bij. Wanneer de cliënt medicijnen nodig heeft, zorg jij ervoor dat deze in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment worden uitgereikt.

Jouw vaardigheden als Helpende+ (niveau 2)

Als Helpende+ weet jij waar en wanneer jij – of je luisterende oor – nodig zijn. Loopt er eens een keer iets niet zoals verwacht? Voor jou geen enkel probleem, jij beschikt namelijk over een flinke dosis aanpassingsvermogen. Ook wanneer het even niet zo lekker loopt zet jij door. Jij behandelt iedere cliënt met respect en zorgt ervoor dat jijzelf ook met respect behandeld wordt. Daarnaast ben jij een echt Pietje (of Pien) precies wanneer er medicatie uitgedeeld moet worden.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op zak.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij Zorgservices aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Zorgservices ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Vacature categorie: Zorg
Type vacature: Full Time
Vacature locatie: Amsterdam
Aantal uren: 24 32 40
Opleidingsniveau: MBO2

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx