Manager thuiszorg

Jouw kwaliteiten als Manager thuiszorg

Als Manager thuiszorg ben je graag in contact met mensen. Je draagt de zorg voor het welzijn van de cliënten. Je komt te werken met verschillende cliënten die kampen met verschillende problemen. De zorg vindt plaats in een de mensen thuis. Jij stuurt jouw team aan en zorgt ervoor dat alle cliënten altijd voorzien zijn van bepaalde zorg. Je geeft leiding aan de wijkverpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundigen. Je zal een jaarplan opstellen en deze ook uitvoeren. Ook zal je veel bijdragen aan het beleid. Je zal naast je groep aansturen en leiding geven, je ook bezig houden met de onderlinge samenwerking, zorginnovatie en relatiebeheer. 

Jouw vaardigheden als Manager thuiszorg

Je hebt een flexibele instelling en een enorme dosis aanpassingsvermogen. Je bent communicatief sterk en weet je te verplaatsen in verschillende situaties. Je kan een team aansturen waar en wanneer het nodig is. Je hebt een sterk karakter en weet hoe je informatie moet delen en overbrengen. Mensen geloven in jou. Je bent zeker van je zaak en enorm sociaal. Daarnaast heb jij een HBO-diploma in de zorg. Ruime managementervaring is vereist en kennis van bedrijfsvoering en van processen binnen de eigen zorgorganisatie.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij ZorgServices aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

ZorgServices ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Vacature categorie: Zorg
Type vacature: Full Time
Vacature locatie: Amsterdam
Aantal uren: 32 40
Opleidingsniveau: HBO

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx