Coördinerend verzorgende

Jouw kwaliteiten als Coördinerend verzorgende

Als Coördinerend verzorgende ben je graag in contact met mensen. Je draagt de zorg voor het welzijn van de cliënten. Je komt te werken met cliënten met somatische en (beperkte) psychogeriatrische problematiek. De zorg vindt plaats in een woonzorgcentrum. Jij coördineert zorgverlening aan de cliënten, voert verplegende en verzorgende werkzaamheden uit en je zorgt ervoor dat er voldoende kennis en informatie wordt gedeeld. Je voert intakegesprekken met de cliënten en je hebt contact met de 1e-lijns-zorgverleners. Ook verzorg, verpleeg en begeleid je bewoners/cliënten bij ADL-activiteiten, activering en ontspanning. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samenwerken met je collega’s én beschikt over de juiste vakkundige informatie. Collega’s kunnen bij jou terecht namelijk wanneer zij vragen hebben én geef jij klinische lessen. 

Jouw vaardigheden als Coördinerend verzorgende

Je hebt een flexibele instelling en een enorme dosis aanpassingsvermogen. Je bent communicatief sterk en weet je te verplaatsen in verschillende situaties. Je hebt een sterk karakter, je bent zeker van je zaak en enorm sociaal. Je functioneert goed in teamverband, maar je kunt zelfstandig ook goed aan de slag. Daarnaast heb jij een zorggerelateerde diploma met minimaal MBO-3 Verzorgende IG aangevuld met gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie, somatiek en/of palliatieve zorg. Daarnaast krijg je ook bijscholingscursussen.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij ZorgServices aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

ZorgServices ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Vacature categorie: Zorg
Type vacature: Full Time
Vacature locatie: Amsterdam
Aantal uren: 24 32 40
Opleidingsniveau: HBO MBO

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx